Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Zakelijk

Wij zijn er voor u als zakelijke klant


websa heeft een uitgebreid assortiment van producten voor binnen en buiten en zijn zeer geschikt om als geschenk(en) te geven aan een relatie, collega of klant, bekijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wij denken graag met u mee over persoonlijke relatiegeschenkenkerstgeschenken of zelfs bedrijfsspecifieke acties. Wij hanteren aantrekkelijke B2B prijzen en kunnen veel uit voorraad leveren zodat we u snel kunnen helpen. Is uw budget niet zo groot, geen probleem, wij gaan voor u op zoek naar een geschikte oplossing!
 

Inrichting van ruimtes

Onze producten zijn uitermate geschikt voor kantoorruimtes, winkels, hotels en parken, restaurants et cetera. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken welke binnen uw budget passen.
 

Op maat

Uiteraard heeft u uw eigen wensen op het gebied van afwerking, productspecificaties of levertijden. Wij zijn bekend in elke omgeving en denken graag met u mee om samen met u tot het gewenste resultaat te komen. Denk hierbij aan een complete geschenkenpakketen, bedrukking van producten et cetera met uw bedrijfslogo en/of met tekst.
 

Contact

Heeft u interesse of een vraag neem dan contact met mij op, u kunt mij bereiken via telefoon 0598-380228 . Wilt u direct een bericht achter laten, dan kunt u het onderstaand contactformulier invullen.

Phil Scholtens

Zakelijk Contactpersoon

Zakelijkformulier

  • Reload captcha
    Let op: Captcha is hoofdlettergevoelig.