Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Zitzakken

Zitzakken

Zitzakken

Opzoek naar een zitzak ? Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment zitzakken in stijlvolle kleuren, maten, vormen en van verschillende merken! Een zitzak is een leuke en vrolijke toevoeging voor in de woon of slaapkamer! Naast dat het een leuke toevoeging is voor binnenshuis, verkopen wij ook de B-bag basic van Extreme Lounging, deze zitzakken zijn ook zeer geschikt om buiten te gebruiken! Hierdoor kunt u de zitzak overal neerzetten, het materiaal is waterbestendig en zeer gemakkelijk te reinigen. Door dit zeer uitgebreide assortiment is er altijd wel een zitzak die bij U interieur past!

Online zitzak kopen, waar moet ik op letten ?

Een zitzak kopen is natuurlijk eenvoudig, maar toch zouden wij u de volgende aantal tips mee willen geven om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt!
Tip één: Bedenk goed waar u de zitzak voor wilt gaan gebruiken, is het decoratief, wilt u de zitzak binnenshuis gebruiken of juist buitenshuis ?
Tip twee: Wat voor materiaal vind u fijn ? en moet het makkelijk schoon te maken zijn?  (i.v.m. bijvoorbeeld kleine kinderen).
Tip drie: De maat van de zitzak is ook erg belangrijk houd hierbij rekening waar u de zitzak het meest voor gaat gebruiken!
Tip vier: Elke zitzak is weer gevuld met een ander soort materiaal, bedenk goed welk soort materiaal u fijn vindt *korrels, veren, kunstofkorrel,piepschuim etc). 
Tip vijf: Houdt altijd rekening met uw interieur en welke kleuren daarin terug komen voordat u een definitieve keuze maakt.

Heeft Websa ook zitzakken voor kinderen ?

Op deze vraag kunnen wij volmondig JA zeggen, de B-Bag mini's van extreme lounging zijn speciaal gemaakt voor kinderen! Daarnaast hebben wij ook Kinderhangmatten  en hangstoelen speciaal voor kids.

Zitzakken van onder andere

SACKit

Sackit Zitzak

Terapy

Terapy Zitzakken

Extreme Lounging

Extreme Lounging ZitzakkenZitzakken kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5