Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Wekkers

Wekkers

Een wekker is het begin van de dag. 

Op een leuke manier wakker worden ? Dat kan, met de Flip wekkers van Websa! Deze hippe digitale wekkers zijn erg makkelijk in gebruik en u ziet altijd in één oogopslag of de wekker al aan staat. Als de ON-zijde bovenaan staat dan staat het alarm aan. En zodra de wekker uit moet dan kunt u deze gewoon omdraaien en als de OFF-zijde bovenaan staat, staat de Flip Clock uit. Een ander handig voordeel van deze wekker is dat het LCD scherm automatisch meedraait als u de wekker omdraait. Als u s ’nachts even wilt kijken hoe laat het is, dan hoeft u alleen maar over de bovenkant te wrijven en het LCD scherm zal voor een korte tijd oplichten.

Welke model wekker moet ik?

Websa heeft 2 verschillende modellen van de Flip wekkers, de Flip Clock 2 met LCD scherm, en het kleinere broertje de Flip travel, deze wekker is iets kleiner dan de standaard uitvoering en is door zijn formaat ideaal om mee te nemen op vakantie. Naast de Flip wekkers heeft Websa ook de Slide. Deze wekker heeft meerdere functies en geeft naast de tijd ook de datum en temperatuur in de ruimte aan, deze wekker kunt u uitzetten wanneer hij afgaat door hem in elkaar te schuiven, integenstelling tot de flip wekker die u "flipt" om het alarm uit te zetten.

Wekkers kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.