Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Wandlampen

Wandlampen

Wandlamp voor u!

Opzoek naar een Wandlamp? Websa heeft ze in alle soorten en maten! Wandlampen zijn ideaal wanneer u een ruimte of bepaalde plek in huis wilt verlichten met indirect licht. Het indirecte licht zorgt voor sfeer en warmte afhankelijk van de sterkte van de lamp die u in de wandlamp plaatst. Bent u opzoek naar een stoere wandlamp, of houdt U juist van abstracte vormen? de keuze is geheel aan u.

Het gehele assortiment wandlampen van Websa bestaat uit de volgende topmerken!

  • FRAMA
  • Dennis Parren
  • QisDESIGN
  • Greypants

Voordelen van wandlampen

Wandlampen nemen vaak weinig ruimte in omdat ze nergens op staan, en geven mooi gespreid licht. Door deze manier van indirect verlichten kunt u bepaalde onderdelen van uw interieur heel sfeervol verlichten bijvoorbeeld een muur waardoor de kamer direct ruimtelijker lijkt. Voor accentverlichting raden wij echter wandspots aan ipv wandlampen. Wandspots gever gebundeld licht en zijn daarom meer geschikt als accent verlichting.

Waar U op moet letten bij het kiezen van de juiste Wandlamp

Voordat u een definitieve keuze maakt, raden wij altijd aan om goed naar uw eigen interieur te kijken en naar de andere verlichting die zich al in uw huis bevind. Het zou tenslotte zonde zijn wanneer uw aankoop helemaal misstaat in uw huidige interieur, het is raadzaam om daar uw keuze op af te stemmen. Daarnaast moet u zichzelf afvragen wat de functie van de wandlamp wordt die u gaat kopen en waar u deze gaat plaatsen i.v.m. de afmetingen van de lamp en de richtingen waar deze naartoe schijnt.

Wandlampen kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Snelle Levering  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in