Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vloerlampen

Vloerlampen

Vloerlamp voor u!

Vloerlampen zijn wellicht iets minder aanwezig dan hanglampen maar zeker niet minder sfeerbepalend! Vloerlampen behoren tot de basisverlichting in huis, vloerlampen ook wel staande verlichting genoemd kunnen vaak ook echte eye-catchers zijn binnen een interieur de plaatsing is daarom erg bepalend. Of u nu een Vloerlamp zoekt met natuurlijke vormen en materialen of juist iets industrialistisch, Websa heeft het! Het gehele assortiment vloerlampen van Websa bestaat uit de volgende topmerken!

  • Ay Illuminate
  • Dennis Parren
  • Greypants
  • Qeeboo
  • QisDESIGN

Voordelen van de Vloerlamp

Vloerlampen nemen vaak weinig ruimte in omdat ze nergens op staan, en geven mooi gespreid licht. Door deze manier van indirect verlichten kunt u bepaalde onderdelen van uw interieur heel sfeervol verlichten bijvoorbeeld een muur waardoor de kamer direct ruimtelijker lijkt, of een donkere hoek in een kamer. Voor indirecte accentverlichting is de Vloerlamp ideaal. Ze geven op subtiele wijze gespreid licht waardoor je donkere plekken in de woon of slaapkamer direct ruimtelijker doet lijken.

Waar U op moet letten bij het kiezen van de juiste Vloerlamp

Voordat u een definitieve keuze maakt, raden wij altijd aan om goed naar uw eigen interieur te kijken en naar de andere verlichting die zich al in uw huis bevind. Het zou tenslotte zonde zijn wanneer uw aankoop helemaal misstaat in uw huidige interieur, het is raadzaam om daar uw keuze op af te stemmen. Daarnaast moet u zichzelf afvragen wat de functie van de vloerlamp wordt die u gaat kopen en waar u deze gaat plaatsen i.v.m. de afmetingen van de lamp en de richtingen waar deze naartoe schijnt.

Vloerlampen kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Snelle Levering  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in