Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verlichting

Verlichting

Verlichting

Verlichting is een essentiële toevoeging aan uw huis, of dit nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer is, licht is onmisbaar in elke woning. Licht brengt extra sfeer en ontspanning en zorgt voor gezelligheid binnenshuis. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment aan lampen! Van designerlamp tot simpele bureau en tafellampen, hanglampen, vloerlampen en meer. Naast het uitgebreide assortiment van lampsoorten bied Websa u ook de ruime keuze uit de volgende topmerken:

  • Ay Illuminate
  • Cotton Ball Lights
  • Graypants
  • Plumen
  • Dennis Parren

Graypants

Het merk Graypants is opgericht in 2008 door Jonathan Junker, Jon Gentry & Seth Grizzle en opereert vanuit Seattle en Amsterdam. Graypants is een conceptuele designstudio in het ontwerpen en realiseren van doordachte ideeën van verlichting en meubels. Alle Graypants producten hebben een gemeenschappelijk eigenschap, ze zijn verantwoord gemaakt en duurzaam.

Cotton Balls

Cotton Ball Lights is een fair trade product en is ontstaan in 2010 als een kleinschalig fairtrade project met 5 medewerkers. En is door de jaren heen enorm gegroeid. Dit product is dus niet alleen leuk om aan te schaffen voor thuis maar draagt ook bij aan een beter leven voor zijn/haar medewerkers in de thaise provinvie Chiang Mai. Cotton Balls is wereldwijd gecertificeerd door de World Fair Trade Organization. 

Ay Illuminate

Ay Illuminate is een Nederlands bedrijf en produceert haar producten in verschillende landen in Azië en Africa. De inspiratie van hun ontwerpen zijn vaak te herleiden naar de culturen in de landen waar ze produceren en de natuur. Dit zie je terug in hun ontwerpen waarin ze veel gebruik maken van organische vormen en natuurlijke materialen. Dit in combinatie met de lokale handwerk expertise leidt tot deze fantastische lampen.

Lampen kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5