Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Terrasheater

Terrasheater

Terrasheater

Wilt u het nog heerlijk warm hebben ook nadat de zomerzon is ondergegaan ? Dat kan met de Terrasheaters van Websa! Bij Websa heeft u de keuze uit diverse terrasheaters in verschillende maten, kleuren en met diverse toepassingsmogelijkheden. Wist u dat wij zelfs Terrasheaters verkopen die u met uw telefoon kunt besturen ? Websa heeft namelijk de Heat and Beat terrasheaters van Eurom in het assortiment opgenomen. Met deze terrasheaters is het mogelijk om met uw smartphone de terrasheater in te stellen naar uw wensen. Er zijn zelfs een aantal typen met ingebouwde bluetooth speakers, zodat wanneer u zich heerlijk opwarmt aan de terrasheater tegelijkertijd van een heerlijk ontspannend muziekje kunt genieten! ( deze app is geschikt voor iOS en Android smartphones ). Daarnaast zijn er ook terrasheaters uitgerust met full-color LED achtergrond verlichting om een ontspannende sfeer te creëren.

Waar U op moet letten bij het aanschaffen van een Terrasheater

Wanneer U een terrasheater wilt gaan kopen, denk dan goed na over de grote van uw terras of plek die U wilt gaan verwarmen. In sommige gevallen is het aan te raden om 2 of meerdere terrasheaters op te hangen om het gewenste effect te bereiken. Anderzijds kan het ook gebeuren dat u een te grote terrasheater koopt, om dit te voorkomen, zorg ervoor dat u goed de productinformatie leest. Daarnaast dient Urekening te houden met de aansluitingen van de terrasheaters. Onze terrasheaters werken op stroom dus een stopcontact vlakbij de terrasheater is ideaal, mocht u dit niet hebben dan kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van een verlengsnoer. Denk bij het aansluiten altijd aan uw veiligheid en dat van de mensen om U heen.

Een Terrasheater kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in