Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Barbecue

Barbecue

Barbecue

Worden de avonden langer en gaat de temperatuur omhoog? Dat betekend dat de barbecue naar de tuin mag! Mensen verzamelen zich rond een vuur, bereiden eten en genieten samen. Een beeld dat al net zo oud is als de mensheid zelf en nog steeds voor komt in de hele wereld.

Barbecueën staat voor bewust genieten en een nieuw saamhorigheidsgevoel.
Daarom heeft Websa.nl voor u een gevarieerd assortiment barbecues samengesteld! Met bijvoorbeeld de COOKKING barbecues. Deze zijn niet alleen functioneel als barbecue maar tegelijkertijd als vuurkorf om samen met uw gezin, vrienden of familie omheen te zitten. Daarnaast mag de COOKKING barbecue zeer zeker gezien worden en past deze barbecues in elke tuin. Een voordeel van deze barbecue is, is dat u geen egale ondergrond nodig hebt en hij dus practisch op iedere plek kan staan.
Naast de barbecues van COOKKING heeft Websa nog meer merken zoals:

  • Stofey GoSun

Welke soorten barbecues heeft Websa.nl ?

Websa.nl heeft verschillende soorten barbecues in diverse uitvoeringen !
Het is zelfs mogelijk om te barbecuen in een vuurschaal van Websa.nl, zie hiervoor onze categorie vuurschalen.

 

De Kolenbarbecue...

Naast de Tripod van COOKKING hebben wij de COOKKING kolen barbecues met trolley zodat, u deze op iedere wiilekeurige plaats neer kunt zetten en ook gemakkelijk weer op kunt ruimen. Het voordeel van deze barbecue is dat u die rokerige smaak in uw eten krijgt, in tegenstelling tot de gas barbecues waar dit mist. De barbecues met een trolley zijn gelast en hierdoor zeer stabiel, u zult geen last hebben van roestige schroeven of onderdelen die er vanaf vallen.
 

De Zonnebarbecue... 

 

Websa.nl heeft naast de traditionele kolen barbecue nu zonnebarbecues. Deze barbecues zijn milieuvriendelijk en maken geen gebruik van fossiele brandstoffen zoals hout, gas of steenkool. Deze barbecue gebruikt de zonnestralingswarmte. Een extra voordeel is dat U niet de hele tijd uw eten in de gaten hoeft te houden omdat deze barbecue uw eten niet kan aanbranden. De zonnebarbecue is zeer mobiel en overal te plaatsen. U kunt deze meenemen naar een camping, picknick, boot, strand, tuin en keuken en het enige wat u hoeft te doen is de reflectoren uitklappen en koken maar, eten klaar!

Een barbecue kopen doet u bij Websa! 
Voordelen van de websa.nl barbecue:
  1. Barbecue op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Veilige betaalmethodes
  3. Eigen account met spaarprogramma
  4. Lid van Stichting Webshop Keurmerk

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2