Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Barbecue

Barbecue

Barbecue

Worden de avonden langer en gaat de temperatuur omhoog ? Dat betekend dat de barbecue weer naar buiten mag! Daarom heeft Websa voor u een groot assortiment barbecues samengesteld! Met bijvoorbeeld de barbecues van COOKKING. Deze zijn niet alleen functioneel als barbecue maar ook als vuurkorf waar u samen met uw gezin vrienden of familie heerlijk omheen kunt zitten. Daarnaast mag de COOKKING barbecue ook zeker gezien worden en past deze barbecue in elke tuin. Een groot voordeel van deze barbecue is, is dat u geen egale ondergrond nodig hebt en hij dus overal kan staan. Naast de barbecues van COOKKING heeft Websa ook andere merken zoals.

  • Stofey GoSun 
  • COOKKING

Welke soorten barbecues heeft Websa

Websa heeft verschillende soorten barbecues in diverse uitvoeringen!
De Kolenbarbecue, Naast de Tripod van COOKKING hebben wij ook kolen barbecues van COOKKING op een trolley zodat, u deze overal neer kunt zetten en ook gemakkelijk weer op kunt ruimen. Het voordeel van deze barbecue is dat u die heerlijke rokerige smaak in uw eten krijgt, in tegenstelling tot de gas barbecues waar dit mist. De barbecues op een trolley zijn gelast en daarom zeer stabiel en stevig, u zult daarom geen last hebben van roestige schroeven of onderdelen die er vanaf vallen.

Zonnebarbecues, Websa heeft naast kolen barbecues, ware zonnebarbecues deze barbecues zijn milieu vriendelijke en maken geen gebruik van fossiele brandstoffen zoals gas of steenkool. Maar maken gebruik van de straling van de zon. Een extra voordeel is dat uw niet continue uw eten in de gaten hoeft te houden omdat deze niet kan aanbranden. De zonnebarbecue is ook zeer mobiel U kunt deze makkelijk meenemen naar een camping, picknick, boot, strand, tuin en keuken en het enige wat u hoeft te doen is de reflectoren uitklappen en koken maar!

Een barbecue kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2