Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Loopband

Loopband

Loopband

Of u nu wat kilo's kwijt wilt, uw conditie wilt opbouwen of gewoon lekker in beweging wilt blijven, met de loopbanden van Websa kunt u gegarandeerd uw doel realiseren! Of u nu al veel beweegt of een andere sport doet, met de loopbanden van Websa blijft u lekker fit. De loopbanden van Websa zijn instelbaar zodat u, uw eigen workout kunt samenstellen. Alle loopbanden hebben een digitaal menu zodat u zelf kunt bepalen hoe zwaar u traint. Zorg altijd voor een goede warming-up om blessures te voorkomen en zodat u het maximale uit uw workout kunt halen.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van een loopband

Wanneer u een loopband gebruikt, zorg er dan voor dat u eerst rustig begit met een warming-up. Dit om eventuele blessures en overbelasting van spieren te voorkomen. Daarnaast raden wij uw aan om rustig te beginnen wanneer u dit apparaat voor het eerst gebruikt, met name wanneer uw het apparaat gebruikt voor revalidatie. Zorg ervoor dat de kamer of ruimte waarin u traint goed geventileerd is dit is goed voor uw gezondheid en uw voorkomt dat de kamer minder fris gaat ruiken na uw workout.

Een loopband kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.