Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Krachtsport

Krachtsport

Geen zin in een sportschool abbonement? En wilt u toch een fit lichaam? Met de krachtsport machines van Websa kunt u hier direct werk van maken zonder dat u de deur uit hoeft. Een aantal van onze krachtsport machines zijn zo multifunctioneel dat u bijna uw eigen mini-sportschool in huis haalt. Onze trainingmachines zijn van hoge kwaliteit, hierdoor kunt u ze intensief gebruiken en hoeft u zich dus niet in te houden.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van krachtsport apparaten.

Wanneer u een krachtsport apparaat gebruikt, let er dan goed op dat deze juist is afgesteld naar uw lichaam. Dit om eventuele blessures en overbelasting van spieren te voorkomen. Daarnaast raden wij uw aan om rustig te beginnen wanneer u dit apparaat voor het eerst gebruikt, met name wanneer uw het apparaat gebruikt voor revalidatie. Zorg ervoor dat de kamer of ruimte waarin u traint goed geventileerd is dit is goed voor uw gezondheid en uw voorkomt dat de kamer minder fris gaat ruiken na uw workout.

Krachtsport apparaten kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.