Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Indoorbikes

Indoorbikes

Is het buiten te koud of vermijd u liever de sportschool en traint u liever thuis? Met de indoorbikes van Websa kunt perfect binnensporten! Of u zich nu wilt voorbereiden op het wielerseizoen of een andere sport doet, met de indoorbikes van Websa blijft u lekker fit! Met een indoorbike kunt u op een leuke manier lekker wat kilo's eraf trainen of een goede conditie opbouwen. Wat u doel ook is de indoorbikes van Websa helpen u hierbij. Lekker binnenshuis naar uw favoriete film of serie kijken terwijl u tegelijkertijd aan uw conditie werkt!

Waar moet ik op letten bij het gebruik van een Indoorbike

Wanneer u één van onze indoorbikes gebruikt, let er dan goed op dat deze juist is afgesteld naar uw lengte. Dit om eventuele blessures en overbelasting van spieren te voorkomen. Daarnaast raden wij uw aan om rustig te beginnen wanneer u dit apparaat voor het eerst gebruikt, met name wanneer uw het apparaat gebruikt voor revalidatie. Zorg ervoor dat de kamer of ruimte waarin u traint goed geventileerd is dit is goed voor uw gezondheid en uw voorkomt dat de kamer minder fris gaat ruiken na uw workout.

Indoorbikes kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.