Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Buik / Rugtrainers

Buik en Rugtrainers

Geen zin om naar de sportschool te gaan of train je liever lekker thuis? Met de buik & rugtrainers van Websa kan je gegarandeerd je energie kwijt! Of je nu lid bent van een sportschool of niet, met deze buik & rugtrainers blijf je lekker fit! Of je nu zo'n sexy six pack wilt of wat meer core stability en een sterkere rug de buik en rugtrainers van Websa helpen u hierbij. De buik en rugtrainers van Websa zijn verstelbaar en voorzien van schuimkussens voor optimale ondersteuning tijdens uw workout.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van buik & rugtrainers. 

Wanneer u één van onze buik of rugtrainers gaat gebruiken willen wij u aanraden om deze goed af te stellen. Wanneer u de apparaten niet juist afstelt behaalt u niet het optimale resultaat en kan het verkeerd gebruiken van deze apparaten zelfs tot blessures en klachten leiden. Ook doet u er goed aan wanneer u 1 van de apparaten wilt gebruiken voor revalidatie om u goed te laten informeren welke oefeningen u kunt doen en waar u op moet letten. 

Buik & rugtrainers kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.