Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Boksartikelen

Boksartikelen

Boksartikelen

Geen zin om naar de sportschool te gaan of train je liever lekker thuis? Met de boksartikelen van Websa kan je gegarandeerd je energie kwijt! Of je nu lid bent van een boksschool of niet, met deze boksartikelen blijf je lekker fit! Al onze boksartikelen zijn gemaakt van stevige materialen zoals Bysonyl & Special PU hierdoor kan je ze intensief gebruiken en hoef jij je dus niet in te houden.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van boksartikelen

De boksartikelen van Websa zijn gemaakt van stevige materialen en kan je het beste binnenshuis bewaren in een droge kamer.
Bij het gebruik van boksartikelen willen wij u erop wijzen om altijd aan uw eigen veiligheid te denken, deze materialen kunnen als trainingsmaterialen worden gebruikt, en een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook als u voor uw vriend/vriendin de kussen vasthoud kan een hand of voet doorschieten of het kussen verkeerd raken. Denk er daarom altijd goed over na of u zelf ook goed beschermt bent. Denk bijvoorbeeld aan (een bitje, handtape, bokshelm, handschoenen etc).

Boksartikelen kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.