Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Sport

Sport

Sport

Ook voor sportartikelen bent u bij Websa op de juiste plek! Wij hebben een divers scala aan sportproducten en apparaten van verschillende merken en prijsklassen. Als u vragen heeft over 1 van onze producten neem dan gerust contact met ons op.

Hometrainers

Vermijd u liever de sportschool en traint u liever lekker thuis? Met de hometrainers van Websa kunt u gegarandeerd al uw energie kwijt! Of u nu al veel beweegt of een andere sport doet, met de hometrainers van Websa blijft u lekker fit! Met een hometrainer kunt u op een fijne manier lekker wat kilo's eraf trainen of een goede conditie opbouwen, Wat u doel ook is de hometrainers van Websa helpen u hierbij.

Indoorbikes

Is het buiten te koud of traint u liever thuis? Met de indoorbikes van Websa kunt perfect binnensporten! Of u zich nu wilt voorbereiden op het wielerseizoen of een andere sport doet, met de indoorbikes van Websa blijft u lekker fit! Met een indoorbike kunt u op een leuke manier lekker wat kilo's eraf trainen of een goede conditie opbouwen, Wat u doel ook is de indoorbikes van Websa helpen u hierbij. Lekker binnenshuis naar uw favoriete film of serie kijken terwijl u tegelijkertijd aan uw conditie werkt!

Krachtsport apparaten & crosstrainers

Geen zin in een sportschool abonnement? En wilt u toch een fit lichaam? Met de krachtsport machines en crosstrainers van Websa kunt u hier direct werk van maken zonder dat u de deur uit hoeft. Een aantal van onze apparaten zijn zo multifunctioneel dat u bijna uw eigen mini-sportschool in huis haalt. Onze trainingmachines zijn van hoge kwaliteit, hierdoor kunt u ze intensief gebruiken en hoeft u zich dus niet in te houden.

Sportartikelen kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Snelle Levering  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in