Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Tropilex

Tropilex

Tropilex

Tropilex wilt dat u lekker relaxed!

Je werkt hard, je doet veel en je kan helaas niet zo 1,2,3 op vakantie gaan... maar daar is Tropilex voor. Tropilex gelooft dat u een vakantie verdiend maar toch lekker dichtbij uw eigen huis. Lekker van een mini-vakantie genieten en zo heerlijk tot rust komen in uw hangmat of hangstoel. Hun hangmatten en hangstoelen zijn in vele verschillende kleuren beschikbaar, die makkelijk kunnen passen bij de decoratie van uw huis of kamer.

De keuzes met Tropilex

De Tropilex hangmatten en hangstoelen worden gemaakt met Quality Control. Tropilex kijkt altijd naar de oorsprong van de onderdelen dus u kan altijd het beste verwachten van Tropilex. Het hout wordt gemaakt uit een speciale houtfabriek in Polen. De houttribunes zijn FSC-gecertificeerd en hun oorsprong komen uit goed beheerde Scandinavische bossen. De metalen standaards en hangende materialen worden geproduceerd door familie bedrijven in China. 
De stof voor de hangmatten en hangstoelen worden met de hand gemaakt en geweven door traditionele hangmatwevers in Colombia en India. Tropilex werkt ook samen met bedrijven uit deze landen en bezoeken de fabrieken vaak om te controleren op de arbeidsomstandigheden en de kwaliteit van de producten.

Tropilex geeft om de aarde

Tropilex is een trotse lid van de internationale organisatie One Percent for the Planet. Tropilex doneert minimaal 1% van hun eigen jaarlijkse omzet ter ondersteuning van milieu-non-profit organisaties. Elke aankoop bij een Tropilex product steunt u dus ook nog eens de organisaties die voor het milieu strijden. Hierbij draagt u bij voor een stukje beter leven in onze wereld. 


Tropilex kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4