Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

TID

TID

TID

Explore time with TID

Straal luxe en zelf vertrouwen uit met een TID horloge. Het gaat niet alleen maar om de tijd te checken maar ook hoe je het de tijd checkt. Dat doe je gewoon niet beter met een TID horloge. Een horloge merk van de hoge klasse. 


Over TID

TID is het Zweedse woord voor tijd, en markeert een belangrijk punt in de ontwikkeling van de horloges. Samen met Petrus Palmer en Ola E. Bernestal, zag Form Us With Love de kans om zijn stijl te prenten in een nieuwe, opkomende design horloges.

Tijdloosheid was het operationele woord bij de ontwikkeling van TID’s eerste uurwerk, NO.1. Het horloges heeft geen overbodige functies en concentreert zich op de leesbaarheid en het ontwerp van de horloge. Het ontwerp zal de gebruiker niet vervelen door het unieke ontwerp.

De eerste partij van TID horloges waren erg snel uitverkocht, met een beperkte hoeveelheid. Latere runs van de NO.1, verkrijgbaar in zwart en wit versies volgden snel. Als gevolg van dat TID goed loopt werd het wereldwijd verscheept. Het bewijs van de mondiale markt en het concept werden bevestigd en TID werd al snel een eigen dedicated merk studio.

 

TID Watches kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in