Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Terapy

Terapy

Terapy

Terapy is een jong Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in zitzakken. In 2008 is Terapy gelanceerd in Amsterdam. Om preciezer te zijn is Terapy gespecialiseerd in ergonomische zitzakken. Terapy heeft namelijk de zitzakken gevuld met speciale parels.

De EPS-parels en daar zit minder lucht waardoor de zitzakken minder snel de volume verliezen en de vorm blijft dus behouden. De binnenhoes van Terapy zorgt ervoor dat de EPS-parels niet ontsnappen. De buitenhoes kan daardoor makkelijk gewassen worden in de wasmachine of makkelijk afgehaald worden om te verwisselen met een andere Terapy buitenhoes.

Het idee achter een ergonomische zitzak van Terapy is dat er in de huidige maatschappij een steeds grotere behoefte is aan rustmomenten en rustplekken. Met die gedachte ontwikkelde Terapy dus de zitzakken zodat er een plek is om je op te laden en te relaxen.

De Terapy zitzakken zijn multifunctioneel: u kunt er heerlijk op liggen, slapen of op zitten. Deze zitzakken zitten heerlijk en u kunt helemaal bijtanken op deze heerlijke zitzakken.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4