Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Stylies

Stylies

Slaap, concentreer en adem beter dankzij Stylies!

Stylies luchtbevochtigers zorgen voor een betere luchtvochtigheid. Dat is goed voor uw gezondheid, vloer en instrumenten. Voor Stylies is zuivere lucht van levensbelang. Teveel of te weinig vocht in de lucht, vervuilde of onwelriekende lucht, Stylies biedt een betaalbare oplossing voor het best mogelijke binnenklimaat. Stylies heeft een Zwitsers design en ontwikkeling. Dat maakt Stylies uniek en stijlvol. Stylies luchtbevochtigers zijn functionele toestellen in een modern, eigentijds design. Up to date en met de laatste trends en technologiën. Dat is ook belangrijk voor Stylies.

Dankzij Stylies krijgt u een schonere lucht in uw leefomgeving. Dankzij schonere lucht slaapt u beter, heeft u een betere concentratie, minder risico op griep, minder allergie symptomen, minder hoofdpijn en vermoeidheid, muziekinstrumenten ontstemmen niet, geen uitdroging van houten vloeren, minder stof in de lucht en verbeterd gevoel van welzijn.

Wat kunt u allemaal kiezen van Stylies?

Stylies heeft een grote assortiment met verschillende keuzes in looks en prijzen. Er is de luchtbevochtiger Libra 240 met haar mooie vorm en witte kleur heeft ze een keurige uitstraling. Dankzij de ingebouwde hygrometer, anti-kalk filter, instelbare verdamping en luchtvochtigheid  van 40% - 70% gebruikt het maar weinig energie. Zodra je gebruikt krijg je direct resultaat! Er is ook de Aroma Diffuser Luna Deze heeft een elegante uiterlijk en verspreidt lekker geuren door je hele kantoor of huiskamer. Het gebruik is simpel en eenvoudig door enkele druppeltjes essentiële oliën aan het water toe te voegen verspreidt haar geuren.

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in