Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Steak Champ

Steak Champ

Steak Champ

Steak Champ is het antwoord voor de perfecte biefstuk!

Een ware kampioen in de keuken! Het lijkt altijd zo gemakkelijk. Even een biefstuk bereiden. Het begint natuurlijk met een mooi stuk vlees, dat kunnen we allemaal! 
Maar hoe bepaal ik toch de beste bereidingswijze? Medium, Medium Rare? Afhankelijk van dikte en grootte verschilt de tijd en temperatuur enorm om het perfect te hebben. Zo gemakkelijk is dat niet! De Steak Champ heeft daar het antwoord op!

Hoe werkt de Steak Champ?

Een spijker met een rood ledlampje helpt jou de juiste bak/grill tijd te bepalen. Wil je medium? Pak de Steak Champ met de omschrijving medium. Activeer deze met de bijgeleverde houder. Steek de Steak Champ in het midden van de biefstuk.

Zodra de steak de juiste temperatuur heeft bereikt met de juiste bereidingstijd, zal het ledlichtje van de Steak Champ gaan knipperen. Haal dan de biefstuk van de hittebron af. Leg deze te rusten en wanneer het lichtje stopt met knipperen, dan is het klaar om te serveren. Datzelfde geldt voor de SteakChamp voor ’rare’ , ’medium rare’ , ’ medium’ en ’ medium well’.

De Steakchamp is te gebruiken in de oven, pan, op de grill of barbecue. Altijd de perfecte steak!
 

Check je vlees met Steam Champ!

Hoe jij je biefstuk ook het liefst wilt, met Steam Camp zit je goed. Bij Websa kan je de Steam Champ producten vinden voor: Medium, Medium Rare, Medium Well en Rare. Deze vleesthermometers zijn van de hoge klasse en ze zijn een favoriet bij beroemde chefs w.o. Marco Huth, Ben Bartlett en Guido Cardenas. 
Stel een Aflopende Directie in