Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Stadler Form

Stadler Form

Stadler Form

Het merk Stadler Form is opgericht in 1998 door Martin Stadler.

Zijn wens was om huishoudelijke apparaten beter en mooier te maken door voordurend op zoek te zijn naar innovaties, nieuwe technologieën en ontwerp. Momenteel is Stadler Form gespecialiseerd en marktleider in luchtbevochtigers, luchtreinigers, luchtverwarmers , ventilatoren en aroma diffusers.

Samen met de jongere Zwitserse ontwerper Matti Walker hebben ze het eerste Stadler Form product ontworpen en ontwikkeld. Dat was de luchtbevochtiger Fred. De Fred is er nog steeds en ondertussen heeft Stadler Form meerdere producten ontwikkeld.

Stadler Form heeft meerdere luchtreinigers, luchtbevochtigers, verwarmers, ventilatoren en andere producten gemaakt. Deze producten winnen vele prijzen niet alleen vanwege het geweldige design maar ook vanwege de hoge kwaliteit.

Stadler Form heeft met hun product designs meerdere designprijzen gewonnen. Zoals de Complimenti (Zürich/Bern), NYIGF (New York), Maison & Objet (Parijs). Er zijn ook producten van Stadler Form te vinden in het Museum of Modern Art in New York.

We improve your air...

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2