Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

SACKit

SACKit

Sackit

Sackit is in 2012 opgericht door Kristoffer Glerup in Aalborg, Denemarken. Sackit producten zijn inmiddels verkrijgbaar in 21 landen over de hele wereld. De doorbraak bij Sackit was met de Retroit stoel. Wat er opvalt bij Sackit is het mooie Deense design en combinatie van functionele levensstijlproducten en hoge kwaliteit, wat samenkomt in dit unieke Deense design.

Alle materialen die gebruikt worden bij Sackit worden zorgvuldig uitgekozen om u producten te kunnen aanbieden die functioneel zijn en comfort bieden. Sackit ontwerpt levensstijlproducten voor de woonkamer, het terras, kinderkamer, voor de vakantie, voor de hond, of kort gezegd voor het moderne en actieve hedendaagse leven. Daarom verzekerd Sackit u ervan dat hun producten jarenlang meegaan en uw optimaal comfort bieden.

SACKit levert alleen producten die zij zelf ook zouden willen bezitten daarom ondergaan hun producten de ultieme kwaliteitstest. Daarnaast vinden zij functionaliteit en houdbaarheid niet genoeg! Daarom hebben alle producten een "vleugje" Scandinavisch design meegekregen, die bij de moderne woning past. Op voornamelijk de zitzakken ziet u de mooie handgemaakte linnensteken die het design markant en stoer maken en elke SACKit stoel uniek maken.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3