Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

QisDESIGN

QisDESIGN

Qisdesign

Stijgend voorbij traditionele grenzen, verbaast ons ontwerp consumenten door hen een gevoelrijke ervaring te brengen. Gebaseerd op onze merkfilosofie - "Stel u een andere mogelijkheid voor", combineren wij innovatieve technologie en geavanceerd ontwerp om perfectie te bereiken. We streven naar een unieke ervaring, niet alleen om de wensen van de consument te vervullen, maar ook om hun verbeeldingskracht te stimuleren.

Debuterend in 2009, maakt QisDesign maakt deel uit van de BenQ Group, een krachtcentrale van $21+ miljard die bestaat uit meer dan 16 onafhankelijke, in Taiwan gevestigde bedrijven in verschillende sectoren. De BenQ Group beheert een zeer efficiënte waardeketen met het ongeëvenaarde vermogen om kritieke componenten en oplossingen van wereldklasse te leveren, evenals getalenteerde en ervaren experts in alle kritieke ontwerpgebieden: industrieel ontwerp, grafisch ontwerp, marktonderzoek, gebruikersinterface, mechanisch ontwerp , computerondersteund ontwerp en prototype productie.

De uitstekende ontwerpmogelijkheden van de BenQ Group hebben veel internationale onderscheidingen gewonnen, waaronder de Duitse iF, Red Dot en Japanse G-Mark awards.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.