Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Plumen

Plumen

Plumen

Licht en Creativiteit

Plumen verkoopt niet alleen zomaar lampen. Plumen verkoopt lampen met een chique design en luxe uiterlijk die ook nog milieuvriendelijk is!  Wil je graag moeder aarde een gunst doen? Wil je ook nog een mooie lamp om je kamer mee te verlichten? Dan haal je je lampen bij Plumen.

Over Plumen

Plumen is de maker en bedenker van ’s werelds eerste energiezuinige design lichtbron: de Plumen 001. Het in Londen gevestigde merk heeft een product wat iedereen kent en gebruikt, de spaarlamp, omgetoverd tot een designobject. Sinds de oprichting in 2010 heeft Plumen geïnvesteerd in onderzoek en technologie om verschillende producten te creëren die betaalbaar, milieuvriendelijk én stijlvol zijn.

Plumen gelooft dat door het creëren van mooie, efficiënte lampen, ze de wereld kunnen inspireren om over te schakelen op duurzame verlichting. Plumen brengt ontwerpen zonder compromissen en voor iedereen. Plumen ziet haar producten als een leeg canvas voor uw creativiteit. Daarom is ons assortiment volledig modulair, zodat u eindeloze mogelijkheden heeft om looks te kiezen die uw stijl en ruimte weerspiegelen. Plumen is altijd enthousiast bezig om nieuwe, interessante manieren te bedenken waarop je kunt spelen met kleuren, accessoires en omgevingen en Plumen echt te zien schitteren.

Plumen kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in