Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

OMMO

OMMO

OMMO is een relatief nieuw merk met een hele leuke collectie aan producten die u elke dag zou kunnen gebruiken. Het leuke van OMMO is dat het geschikt is voor dagelijks gebruik maar het is toch anders dan anders wat het wel uniek maakt. Door de vormen, kleuren en functionaliteit valt het meteen op. OMMO is opgericht in Hongkong, maar ze zijn geïnspireerd door het Scandinavische manier van leven en hun designs. 

OMMO houdt van simpele producten die toch stijlvol en strak zijn. Dat is OMMO zeker gelukt en hun producten zien er leuk uit en is van goede kwaliteit voor een leuke prijs. 

OMMO is een relatief nieuw merk met een hele leuke collectie aan producten die u elke dag zou kunnen gebruiken. Het leuke van OMMO is dat het geschikt is voor dagelijks gebruik maar het is toch anders dan anders wat het wel uniek maakt. Door de vormen, kleuren en functionaliteit valt het meteen op. OMMO is opgericht in Hongkong, maar ze zijn geïnspireerd door het Scandinavische manier van leven en hun designs. OMMO houdt van simpele producten die toch stijlvol en strak zijn. Dat is OMMO zeker gelukt en hun producten zien er leuk uit en is van goede kwaliteit voor een leuke prijs.
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2