Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Marathon

Marathon

Veilig schommelen met Marathon!

Houdt u en uw kinderen van schommelen? Heeft u een haak nodig voor u hangmat? Vindt u die schommel geluiden maar irritant? Gaat de haak van u bokszak vaak los? Dan haal uw haak bij Marathon. Marathon hakken gaan langer mee dan traditionele hakken. Hierbij ondersteunt u ook een gezonde levensstijl voor uw kinderen. Stimuleer uw kinderen door vaker te gaan schommelen met Marathon hakken die het schommelen eenvoudig maakt! 

Beste schommelhaken heb je met Marathon

De schommelhaken van Marathon zijn de populair voor een reden! Kinderen kunnen moeiteloos blijven schommelen met de schommelhaken, ze hebben ook minder frictie dan de traditionele schommelen. Ze zijn ook nog onderhoudsvrij! Dankzij de sterke kogellagers Ze zijn niet alleen geschikt voor schommelen maar ook natuurlijk voor hangmatten, touwladders, turnaccessoires en bokszakken! Of u nou een sporter bent, kinderen heeft die van schommelen houdt, of u een hangmat bezit, bent u thuis bij Marathon. 

Over Marathon

Marathon is een revolutionaire schommelhaak met ABEC-7 kogellager systeem voor een ongeëvenaard lange schommelbeweging Maximale veiligheid door eindstop beveiligde haak en Tüv gecertificeerd Superstil ! Voor alle toepassingen : ronde balken, vierkante- en rechthoekige balken, bomen, schuinen daken.

Marathon kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk