Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

LEFF amsterdam

LEFF amsterdam

LEFF

Stijlvol je tijd checken met LEFF Amsterdam

Hou je van een luxe horloge? Wil je graag een moderne tafel klok in je kamer? Wil je vader een lieve geschenk geven met een mooie spiegelklok? Wil je een chique bluetooth ? Wil je moderne muurklok om je kamer dat stijlvoller te maken? Dan kan met LEFF Amsterdam. Leff Amsterdam biedt klokken aan met een robuust-look maar ook bluetooths en horloges die passen bij de levensstijl met smaak.
 

Over LEFF Amsterdam

LEFF creëert unieke objecten die de tijd vertellen of de omgeving verlichten. De klokken van LEFF zijn ontworpen door internationale designers en hebben een stijvol en uitgesproken design. Alle klokken zijn gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en hebben een garantie van 5 jaar.

LEFF Amsterdam is in 2011 opgericht in het hartje van Amsterdam. Nadat LEFF Amsterdam hun debuut hebben gemaakt in het ontwerpindustrie door het creëren van een reeks bijzondere, iconische uurwerken hebben ze verschillende productlijnen bedacht. LEFF Amsterdam werkt vanaf hun studio in het centrum van Amsterdam. LEFF Amsterdam maakt nu unieke en bijzondere horloges, uurwerken en speakers. LEFF Amsterdam ontwikkelen hun concepten nu in samenwerking met ontwerpers van over de wereld. LEFF Amsterdam is begonnen met uurwerken maken in een tijd waarin het niet echt meer nodig is. De tijd is overal om ons heen maar toch heeft LEFF Amsterdam klokken ontworpen en gemaakt omdat LEFF Amsterdam denkt dat klokken niet alleen maar functioneel meer hoeven te zijn maar ook gebruikt kunnen worden als sierobject.

LEFF Amsterdam producten

LEFF Amsterdam heeft een groot assortiment, wil je nieuwe muurklok? dan haal je de Scope 38 muurklok Wit  deze muurklok ziet er altijd anders uit als de licht er op valt bij een andere hoek. Hij is ontwikkeld door desinger en ingenieur Erwin Termaat. Wil je een bluetooth met een robuust uiterlijk? dan is er de Tube Audio Copper die prachtig geluid geeft dankzij de beste componenten vormgegeven door Piet Hein Eek. Wil je liever een stoere horloge? Haal dan de S38 Tubewatch Messing een chique horloge met een stoer uiterlijk die ook nog watervast is.

LEFF Amsterdam kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2