Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

LEDR

LEDR

Logo

Wie van woorden houdt, houdt van LEDR

Hou je van die retro bioscoop borden? Ben je creatief met woorden? Wou je altijd al een letterboard hebben om iets grappig of iets aanmoedigend op te zetten voor je familie leden, collega's of jezelf? Dan heeft LEDR te producten voor u! Met onze producten kunt u met worden en licht spelen.

Over LEDR

LEDR is een fantastisch merk om je huis of kinderkamer mee te verfraaien. LEDR is van de makers van Cotton Ball Lights. Sfeervolle verlichting voor elke stijl. Dit zijn letters, nummers en symbolen met LED verlichting en lichtboxen met eigen teksten in verschillende maten. Sinds kort zijn de LEDR Lightboxen ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Mint, Pink en zwart en allemaal met USB kabel. Voor de LEDR Lightboxen zijn leuke emoticons verkrijgbaar, letters, cijfers en tekens.

Kiezen hoe je woorden wilt ''showen'' met LEDR

Wil je iets moois of iets grappig hebben op je vensterbank ? Op de muur van je kantoor? dan ga voor een Letterboard 30x30 Wit Een letterboard van houten frame en vilt inclusief 290 letters en tekens. Wil je juist met licht? Dan ga je voor de Lightbox A4 Pink Je kan hier helemaal je creativiteit op las laten gaan en dankzij de LED verlichting aan de binnenkant is de lightbox te zien in het dag light en donker! Wil je juist zelf iets gaan schrijven met eigen handschrift? Daarvoor heb je de Speechbubble met USB Kabel Die u op de tafel kan zetten of op de muur hangen, je krijgt hierbij een pennetje waarmee je zelf op de speechbubble kan schrijven of tekenen!

LEDR kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in