Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Lampe Berger (Maison Berger Paris)

Lampe Berger (Maison Berger Paris)

Lampe Berger Logo

Maison Berger Paris is in 1898 opgericht door Maurice Berger die van oorsprong een apotheker was. Het idee was om met Maison Berger Paris de bacterieoverdracht die plaatsvond in grote ziekenhuizen te verminderen door de lucht te reinigen. Hij verhitte keramisch materiaal dat via een lont in contact stond met alcohol. Na aanvankelijk de steen met een vlam te verhitten kwam er katalytische verbranding van de alcohol op gang. Dat proces hield zichzelf in stand bij een veel lagere temperatuur. Uiteindelijk werd er ook Maison Berger Paris parfum gemaakt zodat het ook voor privéwoningen gebruikt kon worden.

Maison Berger Paris ontwerp

Het eerste kleine Maison Berger Paris model zag in 1930 haar hoogtepunt. De Maison Berger Paris werd al snel een collectors item, elke Maison Berger Paris wordt geassocieerd met een grote ontwerper en fabrikant zoals Cristal de Baccarat, Cristalleries de Saint Louis en vervolgens de top producenten van de de jaren 1950. Coco Chanel, Jean Cocteau, Colette en Picasso hadden elk hun eigen Maison Berger Paris.

Tegenwoordig is Maison Berger Paris nog steeds een groot succes met veel verschillende branders, parfums, geurstokjes en andere producten.

Maison Berger Paris Branders

Maison Berger Paris Parfums

Maison Berger Paris Accessoires

Maison Berger Paris Giftsets

Maison Berger Paris Aanbiedingen

Maison Berger Paris Informatie

Maison Berger Paris kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5