Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

La Siesta

La Siesta

La siesta Logo

La Siesta is al enige tijd één van onze topleveranciers van hangmatten van hoogwaardige kwaliteit. La Siesta heeft zich gevestigd in Jurenheim nabij Frankfurt en is al sinds 1991 een begrip wanneer het gaat om hangmatten. La Siesta heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige hangmatten uit Zuid-Amerika en heeft naast de "gewone" hangmat, hangmatten ontwikkeld speciaal voor kinderen, babies en wereldreizigers. 

Hangmatten van Topkwaliteit

Klanten die een La Siesta hangmat kopen, kopen deze niet alleen vanwege hun kleurrijke schoonheid, maar ook om de hoogwaardige kwaliteit, afwerking, comfort en de duurzaamheid van deze hangmatten. Door de jaren heen zijn de verschillende technieken en patronen steeds verder verfijnd en mag u van La Siesta top kwaliteit verwachten.

De ontspannende werking van een hangmat

Vrijheid, flexibiliteit en comfort en ontspanning zijn toch wel de sleutelwoorden waar u aan zult gaan denken wanneer u in een hangmat van La Siesta ligt. Uw dagelijkse problemen kunt u eventjes vergeten, deze hangmatten zorgen voor relax momenten en tijd voor uw familie, om te lezen, dagdromen, bij te komen of om natuurlijk lekker van de zon te kunnen genieten. De materialen voelen zacht en stevig aan en zijn er in diverse vrolijke kleursamenstellingen verkrijgbaar. 

Duurzaamheid & ontwikkeling

In het streven naar duurzaamheid en kwaliteit wordt La Siesta getekend door zijn fairness en hechte omgang met mens en natuur. Ze koesteren de faire samenwerking met hun leveranciers om voor beide kanten een waardig bestaan mogelijk te maken. La Siesta zet hierbij in op international erkende sociaal-en milieustandaards en op duurzaam geteelde grondstoffen. Zoals biologisch katoen en FSC-gecertifiseerd hout

Assortiment overzicht van La Siesta

Websa heeft de volgende artikelen van het merk La Siesta in het assortiment opgenomen.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5