Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

JU'STO

Logo

Creatief en elegant met JU’STO

Bent u een creatief? Houdt u van Italiaanse mode? Houdt u van de nieuwste trends en wilt u tegelijk u zelf zijn? Dan is JU’STO voor u. Voor alle liefhebbers van tassen en horloges. Ontwerper Emanuele Magenta weet creativiteit te combineren met de nieuwste trends. Hun producten zijn gemaakt van buitengewoon vakmanschap waardoor ze een loyale klantenkring wisten op te bouwen.

JU’STO bags with fashion

Het bedrijf komt oorspronkelijk uit italie en de ontwerper van de O’bag tassen, Emanuele Magenta. Emanuele Magenta is voor zichzelf JU’STO begonnen en heeft al een grote collectie tassen en horloges! JU’STO biedt een groot scala van producten aan van hoge kwaliteit, mooi design en hoge exclusiviteit. JU’STO staat voor innovatie en onderzoek, ze streven om veder te gaan denken waar andere bedrijven juist stoppen. Ze geloven niet in éen doelgroep maar aan meerdere, daarom is het mogelijk om bij hun producten een onderdeel te verwijderen en te vervangen. Dat betekend: wat u look ook is, hun  producten kan zich bij u aanpassen. U kunt ook elke dag een nieuwe of andere look nemen!

Door de ontwerpen van de JU’STO producten en de veelzijdigheid van materialen zijn de JU’STO tassen en horloges zeer geliefd. De tassen en horloges passen zich aan, aan verschillende leefstijlen en kunnen voor alle gelegenheden gebruikt worden!

JU'STO J-1

JU'STO J-BACK

JU'STO J-HIGH

JU'STO J-POPPY

JU'STO J-POSH

JU'STO J-SETT

JU'STO J-TINA

JU'STO J-TINY

JU'STO J-WIDE

 

JU’STO kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2