Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Iris Nijenhuis

Iris Nijenhuis

Logo

Creativiteit en dieren-leedvrij!

Hou je van accessoires? moderne sieraden? Armbanden? Ben je creativiteit ? Hou je van puzzelen? Wil je graag een getalenteerde Nederlandse desinger ondersteunen? Wil je de look van ''leer'' dat niet leer is ? en materiaal dat is dieren-leedvrij? Haal dan je armbanden en kettingen bij Iris Nijenhuis. De materialen bestaan uit textiel zoals scuba, neopreen en de beste kwaliteiten van kunstleer (ook wel: veganistisch leer genoemd)

Over Iris Nijenhuis

Iris Nijenhuis is een designer uit Nederland. In 2014 was zij afgestudeerd van het AMFI (Amsterdam Fashion Institute). Het mooie aan de ontwerpen zijn de veelvoudige combinaties die er mee gemaakt kunnen worden. Met de Piece by Piece collectie heeft Iris een unieke collectie opgezet waarmee zij opviel op een beurs in 2014. En sindsdien is het merk alleen maar gegroeid. Iris Nijenhuis is gevestigd in Amsterdam met een passie voor lasersnijden en belangstelling voor experimentele vormen en structuren. Door te experimenteren met lasersnijden gebruikte ze een techniek waarbij het weefsel in kleine puzzelstukjes die de basis van het ontwerp vormen te worden gesneden. Door de puzzelstukjes handmatig in elkaar te zetten kunnen er inspirerende vormen en structuren worden gecreëerd die eindeloos veel producten kunnen vormen. Het werd haar duidelijk dat deze techniek haar eindeloze mogelijkheden en uitdagingen in het ontwerpen zouden geven.

Iris Nijenhuis kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in