Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Douglas

Douglas logo

Douglas voor spelen en/of beweging

Als het mooie weer eraan komt willen we graag naar buiten. Met de Douglas attributen kan u heel veel plezier beleven in de buitenlucht! Het is gezond om buiten te zijn, voor kinderen maar ook voor ouderen. We komen weer tot leven en worden er vrolijk van! Douglas heeft daarom onwijs gave speel attributen samen gesteld van langdurig kwaliteit en lange levensduur. De Douglas-Schommels kunnen daarom ook niet missen, niet te vergeten ook de glijbaan en de evenwichtsbalken horen erbij! Stel uw eigen attributen samen en beleef het buiten plezier met Douglas!

Douglas duurzaam en sterk hout

3 kleurenDouglas hout word gezaagd uit de Douglas spar. Dit is een boomsoort die van oorsprong uit het westen van de Verenigde Staten komt. De bomen groeien relatief snel en het betreft een vrij zachte houtsoort. Ondanks het zachte hout is Douglas hout zonder behandeling goed buiten te gebruiken. Het hout zal verkleuren onder invloed van de weersomstandigheden. Het krijgt een grijzige tint. Waardoor een stoere en robuuste look ontstaat! Nu is de vraag moet ik het Douglas hout ook behandelen? Ten eerste hoeft u het hout gelukkig zelf niet te behandelden. Bij Douglas kan u namelijk zelf kiezen uit 3 verschillende houtbewerkingen.

  • Onbehandeld hout (7 tot 10 levensjaren)
  • Groen Geïmpregneerd hout (10 tot 15 levensjaren)
  • Zwart gespoten (10 tot 15 levensjaren)

Welke houtbewerking past bij mij?

Goede vraag, als u een lange levensduur van het hout wilt dan zit er niks anders op, dan zult u het hout moeten behandelen. Wilt u het hout mooi laten vergrijzen? Dan hoeft u niks met het hout te doen. Hou er in dit geval wel rekening mee dat de levensduur van het hout zomaar een paar jaar korter kan zijn. Belangrijk is ook dat het hout enigszins uit de wind staat en niet onder een boom i.v.m. vallend groen. Die factoren kunnen de levensduur ernstig verkorten. Als u weet wat voor hout u graag zou willen dan kan de vraag ontstaan, moet ik het zelf allemaal gaan plaatsen? Goed nieuws! U mag het ook laten plaatsen zodat u hier geen stress van heeft. (Er worden wel extra kosten over berekend).

Stel uw eigen schommel samen

Uw eigen Douglas-Schommel samen stellen, Douglas heeft vele soorten en maten waar u uit kan kiezen. Alle Schommels worden als bouwpakket geleverd met een duidelijke handleiding. De Douglas-Schommels worden geleverd met standaard karabijnhaken. U kan ook kiezen voor de Marathon schommelhaken. Beide haken kunnen genoeg gewicht dragen voor iedereen afzonderlijk. Marathonhaken zijn kwalitatief wel sterker en heeft een betere afwerking. Let op, de Douglas-Schommels worden geleverd exclusief schommelzitjes of dergelijke. Gelukkig hebben wij als Websa een groot assortiment aan verschillende Schommelzitjes! Stel uw unieke speelattribuut samen en geniet van het buiten leven!

Levering van Douglas!

Omdat u zelf uw product kunt samenstellen levert Douglas zelf uw product af. Dit gebeurd 1 tot 3 week na de besteldatum. Douglas neemt contact met u op voor een afspraak om het product af te leveren. 

Douglas kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk