Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Bridgewater Candle Company

Bridgewater Candle Company

Bridgewater Candle Company

Assortiment van Bridgewater Candle Company

Websa heeft de volgende artikelen van het merk Bridgewater Candle Company in het assortiment opgenomen:

Bridgewater Geurkaarsen

De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Zo bieden we de kleine Votives met 15 branduren maar ook de grotere jar's van 70 tot 140 branduren.

Bridgewater Waxmelts

Ze worden verkocht onder veel verschillende namen. Wafers, Scentchips, Was Bar's of Waxmelts. Het maakt ons niet uit. Ze zijn gewoon heel leuk! Breek een brokje af en smelt dit in een Geurbrander om de heerlijke geur te verspreiden. 1 bar is genoeg voor 50 tot 60 uur heerlijke geur.

Bridgewater Geurolie

De geurolie is net als de waxbar's te gebruiken in combinatie met de Geurbrander maar is ook geschikt voor Aroma Diffusers of Klimaatbeheersing.

Bridgewater Geurstokjes

De geurstokjes zijn een eenvoudige manier om geur te verspreiden in een ruimte. U zet de stokjes neer in bijvoorbeeld een toilet of hal en geniet ongeveer 3 tot 6 maanden van de heerlijke geur. Vindt u de geur te sterk? Haal dan een van de stokjes uit het flesje, op deze manier kunt u ook langer doen met de vulling.

Bridgewater Geurzakjes

Bridgewater Geurzakjes zijn misschien wel het meest makkelijke product van de hele serie. Ze zijn sterk, onderhoud arm en geven een heerlijke geur in bijvoorbeeld uw toilet of zelfs een kast.

Bridgewater Candle Company

Bridgewater Candle Company is van oorsprong bedrijf uit Amerika. Opgericht in 1998 in de staat South Carolina. De Bridgewater kaarsen werden snel opgepikt in de Amerikaanse markt door de rijke geuren en de brandvastbaarheid. De Bridgewater kaarsen komen in vele verschillende geuren, gevarieerd van zowel lichte geuren tot zwoele en warme geuren. De Bridgewater kaarsen zijn van hoge kwaliteit, en elke geur wordt in een eigen ''In house fragrance lab'' ontwikkeld.

Light a candle & feed a child

Bridgewater Candle Company staat niet alleen bekend om zijn heerlijke geuren maar ook aan zijn bijdrage aan de wereldhonger in 8 verschillende landen. In 2010 is Bridgewater Candle Company gaan samenwerken met de Rice bowl organisation om de wereld te verbeteren. Inmiddels zijn er meer dan 6.000.000 maaltijden verspreid. Van elke Jar die u koopt gaat een deel naar dit goede doel.

Change the world, one Candle at a time

Bridgewater kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis

Veilige betaalmethodes

Eigen account met spaarprogramma

Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4