Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Aqua de Soi

Aqua de Soi is een Amerikaans bedrijf uit het noorden van California en heeft zich gespecialiseerd in het maken van handgemaakte geurkaarsen van 100% soja olie. Deze kaarsen branden hierdoor langer en zijn schoner in vergelijking met geurkaasen die gemaakt zijn op basis van paraffine. De geurkaarsen van Aqua de Soi zijn verkrijgbaar in diverse grootte en in vele verschillende geuren. De geurkaarsen branden 40% langer dan kaarsen die van was zijn gemaakt en daarnaast zijn de kaarsen van Aqua de Soi roet-vrij en hebben geen schadelijke stoffen (zoals benzeen). SOi kaarsen zijn rijk aan Vitamine E en lecithine wat goed is voor de huid het gesmolten kaarsvet kan daarom gebruikt worden als moisterizer voor je huid.

Gezonder & voordeliger

"Gewone" kaarsen worden gemaakt van paraffine, paraffine is een bestandsdeel die uit petroleum komt, hetzelfde goedje als waar jij je tank van je auto mee vult...
Het is daarom dat veel mensen tegenwoordig kiezen voor kaarsen op basis van Soja olie. Deze kaarsen hebben namelijk geen koolstof dioxide uitstoot, zijn beter voor je gezondheid en daarnaast kan de gesmolten kaars "de olie" gebruikt worden als lotion voor de huid. SOi kaarsen zijn in prijs bijna gelijk aan paraffine kaarsen en gaan ook nog eens langer mee, ze zijn beter voor je gezondheid en je kan de olie gebruiken als lotion.

Assortiment overzicht van Aqua de SOi

Websa heeft de volgende artikelen van het merk Aqua de SOi in het assortiment opgenomen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.