Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

GardenmaxX

Een buitenhaard is fijn voor koele zomeravonden, 's avonds buiten zitten en het toch aangenaam warm hebben. Er zijn steeds meer soorten en materialen buitenhaarden. Buitenhaarden zijn verkrijgbaar in vele prijzen en materiaal diktes.
Over het algemeen zijn buitenhaarden met een geringe wanddikte minder hoogwaardig en gaan hierdoor minder lang mee.
De dikte van het staal en het soort staal wat gebruikt is bij de fabricage zijn doorslaggevend voor de prijs en de levensduur van een buitenhaard.

Onze GardenMaxX tuinhaarden worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige componenten. De basis van de terraskachel is een volledig gelaste constructie van staal. Een extra dikke stalen onderplaat en hittebestendige coating geven de kachel een duurzaam karakter en goede bescherming. GardenMaxX kachels zijn verkrijgbaar in de materialen: RVS, Staal en Corten Staal.

GardenMaxX heeft zowel het design, de productie, verkoop en distributie van buitenhaarden in eigen beheer, hierdoor kunnen wij zeer efficiënt werken. Dit resulteert voor U in kwaliteits buitenhaarden tegen een aantrekkelijke prijs.

Corten Staal
Corten staal, oftewel weervast staal is de naam voor een metaal legering. De merknaam is Cor-Ten staal. De sterkte is vergelijkbaar met RVS (roestvast staal). Kenmerken van Cortenstaal zijn de bruinoranje decoratieve roestkleur en de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt, waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is.
Corten staal is als materiaal dan ook prima geschikt om er buitenhaarden of terraskachels van te maken.
Tijdens de ontwikkeling van onze collectie besteden wij altijd extra aandacht aan de rookafvoer. GardenMaxX buitenhaarden staan bekend om de prima rookafvoer. Daarnaast hebben wij, voor de vele verschillende buitensituaties, voor diverse buitenhaarden uit ons assortiment rookkanaal verlengers.
GardenMaxX heeft steeds meer verschillende buitenhaarden, van nostalgisch tot modern design.