Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Bolderland

Bolderland is een Nederlands merk dat is opgericht in 2010 in Groningen. Bolderland heeft 2 soorten bolderwagens. De Bolderland bolderwagen Zara en de Bolderland bolderwagen Nima. 

Met de bolderwagen Zara is het mogelijk om 6 kinderen tegelijk te vervoeren. Deze bolderwagen is ontwikkeld voor professioneel gebruik in een kinderopvang. Deze Bolderland bolderwagen is zeer geschikt voor kinderdagverblijven en is zeer populair bij gastouders. De bolderwagen is 75 cm breed dus deze past vrijwel door iedere deur.

Met de kleinere bolderwagen Nima vervoert u tot maximaal 4 kinderen. Ook voor 2 of 3 kinderen en een baby is deze Bolderland bolderwagen goed te gebruiken. Hierdoor is deze bolderwagen zeer geschikt voor particulieren of voor kleinere kinderdagverblijven. De bolderwagen Nima is slechts 60 cm breed dus deze is zeer praktisch en hanteerbaar.

Beide Bolderland wagens hebben grote luchtbanden aan de achterkant en zwenkwielen aan de voorkant. Daardoor zijn beide bolderwagen makkelijk wendbaar en licht vooruit te duwen. 

De kinderen kunnen zelf uitstappen omdat er aan de achterkant of de zijkant een ingang zit. Het zijn niet alleen handige vervoersmiddelen, maar kinderen vinden het ook geweldig om er in te zitten. Ook zijn er verscheidene accessoires verkrijgbaar voor de bolderwagens!