Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Waxmelts

Waxmelts

Met Waxmelts zorgt u voor een heerlijke geur in huis.

Met de Waxmelts van Websa zorgt u voor een heerlijke geur in huis op een hele gemakkelijke manier. Het enige wat u hoeft te doen is een waxmelt blokje op een Websa geurbrander te leggen en die aan te steken om van een heerlijke geur te kunnen genieten in huis. Websa heeft een uitgebreid assortiment van geuren van het bekende merk Bridgewater. Elke waxmelts bar bestaat uit 6 blokjes, zo heeft u dus voor ongeveer 12 avonden een heerlijke geur in huis. Tip: gebruik andere Bridgewater producten voor een optimale geurverspreiding in uw huis!

  • Bridgewater

Voordelen van Waxmelts

De voordelen van waxmelts in vergelijking met bijvoorbeeld geurstokjes en geurkaarsen, is dat deze zorgt voor een stille en constante (geur)verneveling, u kunt zelf de sterkte van de geur bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars onder de geurbrander. Waxmelts zijn makkelijk te gebruiken, u breekt 1 blokje af van de waxbar en legt deze in het reservoir van de geurbrander en steekt de kaars eronder aan, meer hoeft u niet te doen! De geurbranders van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpallet met de waxmelts en geurbranders van Websa! 
Een ander voordeel van waxmelts is dat u zelf een geur kunt creëren door de waxmelts met elkaar te combineren, u zult verrast zijn van de heerlijke combinaties die u kunt maken. (wel raden wij aan om niet meer dan 2 verschillende waxmelt met elkaar te combineren)

Hoe werken waxmelts ?

Waxmelts zijn eigenlijk heel gemakkelijk te gebruiken, u breekt 1 blokje af van de waxbar en legt deze in het reservoir van de geurbrander en steekt de kaars eronder aan. Meer hoeft u niet te doen! Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verassende waxmelts van het bekende merk Bridgewater. Wanneer u geuren wilt combineren raden wij aan om niet meer dan 2 verschillende soorten waxmelt met elkaar te combineren.

U kunt de Waxmelts gebruiken in een van onze Geurbranders.

Waxmelts kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in