Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Lampe Berger Parfums

Lampe Berger Parfums & Navullingen

Lampe Berger parfums ruiken heerlijk en zullen u helpen ontspannen na bijvoorbeeld een lange werkdag. Ook hebben de parfums van Lampe Berger een zuiverende werking. De Lampe Berger vloeistoffen worden door de zuiverende werking dan ook al vele jaren door ziekenhuizen gebruikt. Door de grote diversiteit aan Lampe Berger parfums, vindt u altijd de parfum die bij u past.

Welke Lampe Berger Parfums moet ik kiezen?

Door de keuze uit meer dan vijftig Lampe Berger geuren is er altijd een geur die helemaal bij jou past. Met Lampe Berger heb je nooit meer muffe geurtjes in huis. Warme noten, verse bloemen, koele schittering, exotische geuren; genoeg om even bij weg te dromen.

Alle Lampe Berger parfums zijn onderverdeeld in 7 verschillende geur categorieën. Het is dus een verstandige keuze om eerst een selectie te maken in het soort geur. U kunt kiezen uit Fruitig, Bloemig, Fris, zoet, kruidig, zacht of Functioneel.

Lampe Berger navulling koopt u bij Websa. Een uitgebreid assortiment aan heerlijk frisse Lampe Berger geuren zorgt ervoor dat uw huis iedere keer weer fris ruikt. Lampe Berger navulling die u vandaag besteld betekend morgen in huis.

Hoelang gaan Lampe Berger Parfum mee?

De Lampe berger vloeistoffen gaan lang mee omdat u de brander maar enkele minuten hoeft te laten branden om uw huis te vullen met de geweldige geuren van de Lampe berger vloeistoffen. U kunt ook kiezen voor een neutrale geur zoals de Lampe Berger Neutre Essentiel. Ook kunt u kiezen voor een vervangende, frisse vloeistof, namelijk de Lampe Berger Ocean Breeze. Deze Lampe Berger geur heeft een zuiverende werking. U kunt nog meer Lampe Berger oil vinden in het assortiment. Een 500 ml navulling zorgt voor ongeveer 20 uur functioneel en 80 uur parfumerende verspreiding. Een 1000 ml navulling zorgt dus natuurlijk voor ongeveer 40 uur functioneel en 100 uur parfumerende verspreiding.

Let op!  De Lampe Berger parfums zijn gemaakt op basis van alcohol. Daardoor is het erg belangrijk om de afsluitdop van de Lampe Berger Brander er goed op te doen na het gebruik. Als u dit niet doet zal de alcohol gaan verdampen zonder dat u kunt genieten van het heerlijke parfum of de reinigende werking. De sierdop heeft alleen effect op het design en niet op de functionaliteit.

Heeft u uw Lampe Berger vloeistofen gevonden? Of bent u benieuwd naar de branders voor de Lampe berger vloeistoffen? Kijk dan ook eens bij de Lampe Berger branders of kijk op de Lampe Berger accessoires pagina voor meer informatie.

Lampe Berger Parfums kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Snelle Levering  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4