Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Lampe Berger Branders

Lampe Berger Branders

Lampe Berger Branders voor ieder huis

Lampe Berger is een andere manier om uw interieur te parfumeren! Het katalyse proces van Lampe Berger is een unieke technologie. Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkele andere geurbrander. De diffusie met katalyse elimineert immers echt de moleculen verantwoordelijk voor ongewenste geuren (keuken, tabak, dieren, etc.). De parfumering gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.

Lampe Berger voegt aan ieder huis een geparfumeerde sfeer toe, zodat je je thuis helemaal op je gemak voelt. Niet alleen de verschillende geuren, maar ook de keuze uit allerlei verschillende stijlvolle Lampe Berger branders voor deze geuren maken het product heel persoonlijk.

Uiteraard verkoopt Websa de geuren voor deze branders. Kijk tussen onze parfums voor de ideale geur voor in uw huis.

Lampe Berger Brander Giftset

Bij Websa verkopen we verschillende branders als Giftset. De set bevat een brander en flacon parfum.  Deze op puurheid en eenvoud gerichte cadeauset vormt een ideale kennismaking met de wereld van Lampe Berger. Een Lampe Berger cadeau is leuk om te geven doordat het een complete set is. Dit Lampe Berger cadeau geeft mensen de kans om met Lampe Berger kennis te maken en hun huis te vullen met het heerlijke parfum

De branders zijn verpakt in een luxe doos, voorzien van:

  • Trechtertje
  • Afsluitdop
  • Sierdop
  • Minstens 180 ml Parfum
  • Air pure System 3c (lontje met steentje)
  • Gebruiksaanwijzing

Lampe Berger branders ontwerp

Lampe Berger maakt ontwerpen aan de hand van de laatste trends. Daarnaast bestaat de collectie Lampe Berger Branders uit meer dan honderd verschillende modellen. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; de collectie van Lampe Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur.

Sommige Lampe Berger branders zijn gecreëerd voor speciale gelegenheden en worden in beperkte oplage gemaakt zodat bepaalde branders van Lampe Berger ook echt exclusief blijven.

Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 50 verschillende modellen, bij Websa is de gehele Lampe Berger collectie verkrijgbaar.

Meer van Lampe Berger

Naast branders heeft Websa nog meer in de collectie:

Lampe Berger Branders kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Snelle Levering  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3