Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Lampe Berger Accessoires

Lampe Berger Accessoires online bestellen?

Lampe Berger accessoires koopt u bij Websa. Zoals bijvoorbeeld de Lampe Berger vuursteen en lont die na een aantal branduren vervangen dienen te worden. Ook bieden we een kleine selectie originele Lampe Berger doppen aan waarmee u de brander een unieke uitstraling kunt geven. Zo kunt u bijvoorbeeld uw brander uitrusten met een combinatie van goud en zilver.

Lampe Berger Accessoires

Als het Lampe berger lontje niet meer goed werkt kunt u deze eenvoudig vervangen. We boden altijd de lontjes aan in 2 formaten, Kort en Lang. Het Lampe Berger lontje zorgt ervoor dat de lucht gereinigd wordt en een heerlijke geur verspreidt. Op de afbeelding hieronder kunt u het verschil zien tussen de 2 Lampe Berger Lontjes. Let op! De lange en de korte lontjes zijn uitlopend vanwege het nieuwe formaat lontje.

Nieuw formaat

Lampe Berger Paris heeft een nieuw lontje ontwikkeld die geschikt is voor alle Lampe Berger Branders. Dit lontje heet de Lampe Berger Air Pur P3 vuursteen + lont. U hoeft dus niet meer te kijken naar het verschil tussen lang en kort.

Lampe Berger Lontje

Lampe Berger Accessoires kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in