Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Parfum Berger Kamerspray

Parfum Berger Kamerspray

De kamersprays van Parfum Berger is een kamerspray die een heerlijke geur verspreid op een eenvoudige manier door simpelweg op de spuit te drukken. Hierdoor komt de geur vrij in de vorm van een spray die de geur in uw huis zal verspreiden. De kamersprays zijn verkrijgbaar in een luxe glazen fles met daarop een elegante dop. Het hele huis zal na gebruik van deze geur dan ook weer heerlijk fris gaan ruiken. De mooie elegante, glazen kamerspray fles bevat maar liefst 90ml parfum. Het grote voordeel van deze kamerspray is dat deze makkelijk in uw tas of handtas pas en u deze dus overal mee naartoe kunt nemen. Gebruik de kamerspray in uw huis, vakantiewoning of op de camping. De parfums van Parfum Berger zijn uit 3 verschillende delen opgebouwd, een topnoot, middennoot en basisnoot, deze noten beschrijven de geur die u ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd.

Voordelen van een kamerspray

De voordelen van een kamerspray in vergelijking met bijvoorbeeld geurzakjes of geurstokjes is dat deze direct zorgt voor de verspreiding voor een heerlijke geur en deze makkelijk in uw tas of handtas past en u deze dus overal mee naartoe kunt nemen. Gebruik de kamerspray in uw huis, vakantiewoning of op de camping. De kamerspray kunt u ook gebruiken op bijvoorbeeld kussens, dekens, plaids, want de kamerspray van Parfum Berger vlekt niet!

Hoe werkt een kamerspray ?

De kamerspray van parfum berger gebruikt u heel simpel door de dop van de kamerspray te halen en op de knop te drukken, hierdoor komt de geur vrij in de vorm van een spray die de geur in uw huis zal verspreiden. Gebruik het bijvoorbeeld op de kussens van uw bank of een plaid waar u s'avonds lekker onderkruipt. Ook dan kunt u genieten van de heerlijke geuren van de Parfum Berger Kamerspray's.

Parfum Berger Kamerspray kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in