Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Geurzakjes

Geurzakjes

Om kleine ruimtes zoals de, badkamer, toilet of kledingkast op een subtiele manier te voorzien van een heerlijke geur zijn geurzakjes de perfecte keus! De geurzakjes van Websa zorgen op een subtiele manier voor de verspreiding van een heerlijke geur zodat deze niet te overheersend word. De Bridgewater geurzakjes gaan 3-4 maanden mee. De Millefiori geurzakjes gaan gemiddeld 2-3 maanden mee. Als de geur wat vermindert, kunt u het zakje schudden, waardoor hij weer heerlijk ruikt. De Bridgewater geurzakjes zijn gemaakt van gerecycled papier en zijn biologisch afbreekbaar. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment geurzakjes met een aantal zeer originele en verrassende geuren van de volgende vooraanstaande merken:

    • Millefiori Milano
    • Bridgewater

Voordelen van geurzakjes

De voordelen van geurzakjes in tegenstelling tot bijvoorbeeld wax-candles is dat deze geen hittebron nodig heeft en u er niet naar hoeft om te kijken. U plaatst de geurzakjes in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijk aroma en het geurzakje verspreidt op een subtiele manier de door u gekozen geur. Ook als u niet thuis bent blijven de geurzakjes hun heerlijke geur verspreiden!

Hoe werken geurzakjes ?

U opent de verpakking en plaatst het geurzakje in de door u gewenste ruimte bijvoorbeeld een kledingkast, toilet of badkamer die u wilt voorzien van een heerlijke geur. Meer dan dit hoeft u niet te doen, de geurzakjes doen voor u de rest! Wilt u lang van een geurzakje genieten? Dan kunt u deze beter dichtlaten zodat de geur beter in het zakje blijft. Om ervoor te zorgen dat de geursterkte hetzelfde blijft raden wij u aan om 1 keer in de 2 weken het zakje even licht te schudden zodat de geursterkte gelijk blijft.

Geurzakjes kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Snelle Levering  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in