Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Geurstokjes

Geurstokjes

Geurstokjes voor in u hele huis!

Om uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, toilet of gang op een decoratieve manier te voorzien van een heerlijke geur zijn geurstokjes de perfecte keuze. De geurstokjes van Websa zorgen op een subtiele manier voor de verspreiding van een heerlijke geur. Tegelijkertijd zien de geurhouders er chique uit. De speciaal geselecteerde geurstokjes zorgen voor een subtiele verdeling van de geur, zodat deze niet te overheersend word. Aanvankelijk van de hoeveelheid vloeistof en type stokjes kunt u een ruimte wel 5 tot 6 maanden voorzien van een heerlijke geur met de geurstokjes van Websa. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment geurstokjes met een aantal zeer originele en verrassende geur oliën van de volgende vooraanstaande merken:

Voordelen van geurstokjes

De voordelen van de geurstokjes in tegenstelling tot bijvoorbeeld wax-candles is dat deze geen hittebron nodig heeft en u er niet naar hoeft om te kijken. U plaatst de geurstokjes in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijk aroma en de geurstokjes verspreiden op een subtiele manier de door u gekozen geur. Ook wanneer u niet thuis bent zullen de geurstokjes hun geur blijven verspreiden. 

Hoe werken geurstokjes ?

U opent de verpakking en plaatst de meegeleverde stokjes in de geurhouder, vervolgens plaatst u de geurhouder in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijke geur. Meer dan dit hoeft u niet te doen, de geurstokjes doen voor u de rest!. De hoeveelheid stokjes in het reservoir bepalen ook de sterkte van de afgifte van de geur. Meer stokjes betekend een sterkere geur afgifte. Tevens raden wij aan om elke 2 weken de stokjes om te draaien dit om te voorkomen dat de bovenkant van de stokjes uitdrogen en tevens ervoor te zorgen dat de geursterkte hetzelfde blijft.

De geurstokjes zijn geschikt voor de Geurolieen . Wisselt u van geur ? vervang dan de oude geurstokjes voor nieuwe!

Geurstokjes kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Snelle Levering  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5