Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Geurolie

Geurolie voor in huis

Websa heeft een groot assortiment aan geurolie. Geurolie kunt u op verscheidene manieren gebruiken. In een aroma diffuser, een schaaltje met een theelichtje eronder of in combinatie met een geurbrander. Met een beetje water en paar druppels geurolie kunt u elke ruimte voorzien van een heerlijk geurenpalet.

U kunt de Geurolie gebruiken in combinatie met één van onze Geurbranders of Aroma Diffusers.

Voordelen van geurolie

De voordelen van geurolie in vergelijking met bijvoorbeeld waxbars, is dat u zelf de sterkte van de geur kunt bepalen d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van bijvoorbeeld een aroma diffuser of geurbrander. Tevens kunt gemakkelijk geuren combineren door druppels van verschillende olieën te mengen. Wel raden wij aan wanneer u een geurbrander gebruikt deze dan buiten handbereik van kleine kinderen te houden, de olie word namelijk heet. De aroma diffusers en geurbranders van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpallet doormiddel van de geurolieën van Websa.

Hoe werkt geurolie ?

De geurolieën van Websa gebruikt u altijd samen in combinatie met water. Geurolie is gemakkelijk te gebruiken door simpelweg water in het reservoir te gieten van een aroma diffuser of geurbrander en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de aroma diffuser of geurbrander in de gewenste ruimte en zet hem aan. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verassende geur oliën van de meest vooraanstaande merken.

U kunt de Geurolie gebruiken in de een van onze Geurbranders of Aroma Diffusers.

Geurolie kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Snelle Levering  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2