Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Geurkaarsen

Geurkaarsen

Met Geurkaarsen parfumeren

Er zijn vele manieren om heerlijke geuren door uw huis te verspreiden, geurkaarsen zijn wellicht de meest sfeervolle manier om dit te realiseren. Geurkaarsen zijn niet anders dan gewone kaarsen naast het feit dat er in deze kaarsen een geurige olie verwerkt zit, die ervoor zorgt dat er een heerlijk aroma verspreid wordt door u huis wanneer u de geurkaars aansteekt. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verrassende geurkaarsen van de volgende vooraanstaande merken:

Voordelen geurkaarsen

De voordelen van geurkaarsen naast het feit dat ze een fijn aroma verspreiden door de ruimte ook warmte afgeven en bijdragen aan de sfeer in huis. Het warme licht wat van de geurkaarsen komt creëert een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast zorgen geurkaarsen op een sfeervolle manier voor een verspreiding van een heerlijk aroma door de ruimte waar de geurkaarsen branden. De geursterkte kunt u bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars. Wanneer u de geursterkte in de ruimte goed vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

Hoe werken geurkaarsen ?

De geurkaarsen van Websa haalt u simpelweg uit de verpakking en plaatst deze op elke willekeurige veilige plek in huis buiten handbereik van (kleine) kinderen. Daarna steekt u de kaars aan, wanneer u de geursterkte in de ruimte aangenaam vindt blaast u simpelweg de kaars uit.
Als u wilt u weten hoe u echt optimale gebruik maakt van uw geurkaars verwijzen wij u graag naar onze Geurkaars handleiding

Geurkaarsen kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4