Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Geurbloemen

Geurbloemen

Geurbloemen voor in huis

De Parfum Berger geurbloem is een aroma diffuser van Parfum Berger. In plaats van dat er gebruik is gemaakt van geurstokjes of een brander is er gebruik gemaakt van een prachtige keramische bloem. Deze verspreid de geur op een subtiele manier en doet dat door middel van de bloem die de geur opneemt. De keramische bloem zit op een ronde glazen grijze bol waar u de geur vloeistof in kunt doen. Deze geurbloemen staat prachtig in elke stijl interieur! Tip!: Zodra u toch een andere Parfum Berger geur wilt proberen schaf dan ook een nieuwe keramieken bloem aan. Dit zodat u optimaal van uw nieuwe geur kunt genieten! 

Voordelen van Geurbloemen diffuser

De voordelen van geurbloemen diffusers zijn vergelijkbaar met die van geurstokjes, en dat is dat deze zorgt voor een subtiele geurverdeling zonder dat u ernaar om hoeft te kijken,  De Parfum Berger geurbloem diffuser is simpel te bedienen en heeft in tegenstelling tot geurkaarsen geen hittebron nodig om zijn geur te verspreiden, de geurbloem diffuser is daarom ook veilig in huiselijke sferen waar kinderen aanwezig zijn. Wel raden wij aan om de geurbloem diffuser buiten handbereik van kleine kinderen te houden. De geurbloemen diffusers van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpallet. Tevens zien de geurbloemen diffusers van Websa er elegant en chique uit.

Hoe werkt een geurbloem diffuser ?

De geurbloemen diffusers van Parfum Berger zijn eigenlijk heel gemakkelijk te gebruiken. U haalt de diffuser uit de verpakking en giet een gedeelte van de meegeleverde geurolie in het reservoir. Daarna zet u de Keramische bloem bovenop het reservoir en de geurbloem diffuser doet voor u de rest! Het enige wat u hoeft te doen is om de 2 weken het reservoir te controleren of er nog voldoende geurolie in zit.

De geurbloem diffusers zijn geschikt voor de Parfum Berger navullingen.

Geurbloemen kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in