Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Auto Parfum

Auto Parfum

Auto Parfum voor uw auto

Met de auto parfum van Millefiori stapt u elke dag met een glimlach in uw auto en geniet van een heerlijk geurenpalet tijdens het rijden. Daarnaast zijn onze auto parfums ook ideaal om mee op vakantie te nemen maar natuurlijk ook als uw auto een beetje muf ruikt. De auto parfum wordt op een subtiele manier verspreid en is niet overheersend aanwezig. De Millefiori auto parfums geven geen standaard geur af, maar bestaan uit 3 verschillende noten namelijke: een topnoot, middennoot & een basisnoot. Hierdoor zult u elke keer verrast worden door dit uniek geurenpalet. Bekijk de verschillende auto parfums en uitvoeringen. Met de autoparfum van Millefiori Milano heeft u tot 2 maanden een aangename geur in uw auto! Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van auto parfums, vele verassende geuren en uitvoeringen van chique en elegant tot kleurrijk en vrolijk.

Voordelen van een auto parfum

De voordelen van een auto parfum in vergelijking met een standaard auto parfum is dat de auto parfum van Millefiori op een subtiele manier zijn geur verspreid door uw auto zonder daarin overheersend te zijn. Daarnaast valt de auto parfum niet op omdat u deze simpelweg vastklikt op 1 van de blowers in uw auto, in tegenstelling tot andere auto parfums die u aan uw binnenspiegel moet hangen en uw zicht kan belemmeren. De auto parfums van Websa zijn uiteraard makkelijk te plaatsen zodat u elke gewenste voertuig kunt voorzien van een heerlijk geurenpallet.

Hoe werkt de auto parfum ?

De autoparfum haalt u simpelweg uit zijn verpakking en plaatst deze op de blower van uw gewenste auto, daarna hoeft u alleen de blower aan te zetten om direct te kunnen genieten van de heerlijke geuren die de auto parfum verspreid.

De auto parfums van Millefiori zijn geschikt voor elke auto.

Auto parfums kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2