Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Aroma Diffusers

Aroma Diffusers

Aroma Diffusers kopen? Uitgebreide collectie aroma diffusers.

Er zijn vele manieren om heerlijke geuren door uw huis te verspreiden, een aroma diffuser is wellicht de efficiëntste manier om dit te realiseren. U hoeft slechts een beetje water & enkele druppels geurolie in de aroma diffuser te stoppen en de aroma diffuser doet voor u de rest. Binnen enkele minuten ruikt uw huis heerlijk naar de door u gekozen aroma’s. Tevens kunt u gemakkelijk wisselen tussen aroma’s door schoon water en een andere soort geurolie in de Geurverspreider te stoppen. Websa heeft een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit aroma diffusers en geuroliën van de volgende topmerken.

Voordelen van Aroma Diffusers

De voordelen van een aroma diffuser in vergelijking met andere huisparfums, is dat deze zorgt voor een stille én constante (geur)verneveling, u kunt zelf de sterkte van de geur bepalen d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van de aroma diffuser. De aroma diffusers zijn simpel te bedienen en heeft in tegenstelling tot geurkaarsen geen hitte bron nodig om zijn geur te verspreiden, de aroma diffuser is daarom ook veilig in huiselijke sferen waar kinderen aanwezig zijn. Wel raden wij aan om de aroma diffuser buiten handbereik van kleine kinderen te houden. De aroma diffusers van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpalet.

Hoe werken Aroma Diffuser?

De aroma diffusers en geurbranders van Websa gebruikt u altijd samen met geurolie in combinatie met water. De aroma diffuser is gemakkelijk te bedienen door simpelweg water in het reservoir te gieten en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de aroma diffuser in de gewenste ruimte en zet hem aan. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verrassende geuroliën van de meest vooraanstaande merken van verschillende.

De Aroma Diffusers zijn geschikt voor de Geuroliën.

Aroma diffusers kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2