Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Hoe houd jij je Fullspot O bag in topconditie?

Wanneer je een Fullspot Obag hebt gekocht wil je er vanzelfsprekend zolang mogelijk van genieten. Om ervoor te zorgen dat jou tas in topconditie blijft hebben we een aantal tips voor je!

Zoals je misschien al weet wordt de Fullspot Obag body gemaakt van Ethyleen vinyl acetaat (EVA) dit materiaal is een soort schuimrubber met een aantal opmerkelijke eigenschappen.
Het is namelijk:

-          Waterproof

-          Flexibel

-          Duurzaam

-          Veerkrachtig

-          En voelt zacht aan

Om je Fullspot Obag in topconditie te houden vind je hieronder alle schoonmaak tips voor zowel de Body, Handels/Handvatten als tips voor de Binnen tas.

Fullspot O bag onderhoud & reiniging tips

Schoonmaak tips voor de Body

De Fullspot Obag body kan gemakkelijk met water en zeep gereinigd worden. Gebruik voor het drogen van de tas een zachte droge doek en zet de tas tijdens het drogen niet in de zon. Na het afdrogen van de tas is deze weer direct klaar voor gebruik. (gebruik in elk geval nooit een schurend schoonmaakmiddel)

Schoonmaak tips voor de Handels/handvatten

Voor de handels & handvatten is het belangrijk om eerst goed naar het soort materiaal te kijken:

- Touw & ECO Leather handels/handvatten kunnen zonder probleem gereinigd worden met water en zeep. (gebruik in elk geval nooit een schurend schoonmaakmiddel)

- Gewone lederen handels/handvatten NIET wassen met zeep & water. Wij raden het ten zeerste af om water en zeep te gebruiken! Lederen handels/handvatten kun je beter schoonmaken met een leerreiniger. (gebruik in elk geval nooit een schurend schoonmaakmiddel)

Schoonmaak tips voor de binnen tas

De binnen tas kunt u ook vrij gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek met eventueel wat schoonmaakmiddel. Maak gebruik van schoonmaakmiddelen zonder bleek hierdoor kan de binnen tas gaan verkleuren. Daarnaast raden wij het af om de tas volledig onder te dompelen in water, hierdoor kan de tas gaan vervormen, verkleuren of zelfs krimpen.

Wat niet te doen

-          Stop de Fullspot Obag body/handels of binnen tas nooit in de wasmachine en gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen. Deze kunnen krassen veroorzaken waardoor je tas na een poetsbeurt een versleten indruk kan geven en dat is natuurlijk zonde.

-          Gebruik nooit schurende schoonmaakmiddelen of schoonmaakmiddelen met bleek.

-          Zet de tas nooit te drogen in de volle zon.

-          Laat de Obag nooit voor een lange periode bij een hittebron of in de volle zon staan.

Wanneer je deze simpele tips opvolgt, zal je zolang mogelijk plezier hebben van je Fullspot Obag en deze voor lange tijd in topconditie houden.