Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! | 30 dagen zichttermijn

webshop-keurmerk

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Loopwagens

Loopwagens

Loopwagens

Bent u opzoek naar een manier om uw kindje te helpen z'n eerste stapjes te zetten ? Dan is de Flink loopwagen iets voor U! Deze stoere loopwagen is volledig gemaakt van hoge kwaliteit berkenhout en heeft een frame vervaardigd uit staal. De Flink loopwagen is zowel binnen als buiten te gebruiken en wordt geleverd als bouwpakket inclusief montage set! Dus u hoeft geen gereedschap te gebruiken. U heeft de keuze uit 5 verschillende uitvoeringen van diverse kleuren.

Vanaf welke leeftijd is een loopwagen geschikt ?

Een loopwagen is geschikt wanneer uw kleine 12 maanden is tot een jaar of 5 ongeveer. Dit verschilt natuurlijk enorm per kind sommige kinderen beginnen nou eenmaal sneller te lopen dan anderen. Ondanks dat is voor ieder kind een loopwagen een super leuke en stoere manier om steeds beter te gaan leren lopen en zich rond te bewegen binnen en buitenshuis.

Hoe zet ik de Loopwagen in elkaar ?

De loopwagen zet u zelf simpel in elkaar door middel van de instructies en het montage setjes die wij er gratis bijleveren, dus u heeft geen extra gereedschap nodig! En mocht u toch nog extra hulp nodig hebben ? Kijk dan eens naar deze handige instructie video's door op deze link te klikken Instructie video - Flink Loopwagen Het in elkaar zetten van de loopwagen neemt ongeveer één uur in beslag.

Creatieve tip

Van de 5 verschillende Flink loopwagens, is ook 1 uitgevoerd in naturel berkenhout zonder schildering. Bent u creatief ? of heeft u liever een "one of a kind" loopwagen. Versier deze dan door hem zelf te verven en te versieren! En creëer uw eigen unieke loopwagen voor uw kleine!

Loopwagens kopen doet u bij Websa!

Voordelen van websa

 Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis  Veilige betaalmethodes  Eigen account met spaarprogramma  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.